Bram Krikke, StukTV, Dylan Haegens, Kinderen voor Kinderen en Frenna namen op 12 december allemaal een YouTube award mee naar huis. Reuring bedacht en organiseerde deze eerste editie van de YouTube Starry Night in het Tuschinski theater in Amsterdam. Een avond waar de YouTube community bij elkaar komt, waar de best bekeken video's en hun creators worden geëerd, maar ook waar bijzondere verborgen content een podium krijgt en er natuurlijk tijd was om samen feestelijk het jaar af te sluiten. 

Het doel van deze avond was om de Nederlandse pers te trakteren op de beste, mooiste en leukste YouTube content. Bekend en onbekend. En dat is gelukt. Niet alleen waren RTL Nieuws, het Jeugdjournaal en ZiggoSport aanwezig om verslag te doen, ze mochten ook zelf een YouTube Starry Night award mee naar huis nemen. Met een zaal vol pers, vloggers en influencers is de YouTube Starry Night letterlijk en figuurlijk op de kaart gezet. 

Kaj Gorgels, zelf ook YouTuber, presenteerde deze shiny avond. Er waren optredens van Blanks (dé YouTube hit van 2019) en Frenna x Mula B met het nummer Viraal (nummer 2 meest bekeken music video). En natuurlijk award winners Dylan Haegens, Bram Krikke, Dennis Schouten, Grappige Pietje, de Hardstyle Pianist en vele andere creators zorgden voor een onvergetelijke avond! Op naar de volgende editie!