Jaarlijks organiseert Royal HaskoningDHV een diner voor haar zakelijke, meest gerespecteerde, relaties. Dit keer aan ons de eer om de organisatie uit handen te nemen en het diner naar een hoger niveau te tillen. Met een mooi haakje naar het innovatieve Royal HaskoningDHV, dat een scherpe blik houdt op Artificial Intelligence, kwam het thema ‘The Art of Intelligence' tot stand. Een creatieve combinatie van het verleden, heden en de toekomst.

Voor het eerst reisden we af naar Delft. Waar Het Prinsenhof museum zich perfect leende voor het ontvangst, een aperitief en een speech. Tevens de perfecte gelegenheid voor een sneak peak van de expositie van Delftse schilder Pieter de Hooch. In het kader van The Art of Intelligence.

Vervolgens staken we de straat over naar de Oude Kerk voor een sit down diner. Over arty gesproken, een bijzondere locatie voor een bijzonder diner. Samen transformeerden we die avond van klassiek naar modern. Van het verleden naar het heden. Met een kunstig randje. Van bediening met molensteenkragen tot een driegangen diner met een moderne twist. Van klassiek tot moderne zang van een mannenkoor tot verrassende verlichting waarmee het glas in lood in de kerk tot leven kwam. Uit de kunst!