Om het 90 jarige bestaan van Robeco te vieren zijn we gevraagd om een spectaculaire avond te organiseren voor 1200 nationale en, voor het eerst in 90 jaar, internationale collega's met partners. Zo ontstond Robeco's Bright Night. 

Op deze Bright Night eerden we de 'bright minds' van het verleden, die Robeco oprichtten en een belangrijke rol hebben gespeeld om het bedrijf te maken tot wat het nu is. We omarmden de sterke merkwaarden, met de 'bright minds' van vandaag, die de 'bright minds' van morgen in staat stellen om een toekomst voor Robeco te creëren. 

Naast dat Robeco wereldleider is in duurzaam beleggen zet de Robeco Foundation zich in voor gelijke kansen voor kinderen. Om dit kracht bij te zetten hebben we jonge studenten van het Institute of Performing Arts uitgenodigd voor hun allereerste optreden op Robeco's podia tijdens het evenement. 

We toverden Ahoy's buitengedeelte om voor een zonnige receptie met een New Yorkse rooftop meets trendy Dubai beachclub stijl. Mèt zwembad. Hierna konden de 1200 gasten binnen aanschuiven voor een meergangen diner. Vervolgens gingen de voetjes van de vloer toen het feest werd geopend met een spectaculaire drumact. Gevolgd door een band en een DJ. En het was nog lang gezellig...