De ParkNow Group, onderdeel van BMW, maakt zich klaar voor de toekomst. De nieuwe CEO heeft samen met het kersverse MT de ambitie om werelds grootste parking & mobility service te worden. Tijdens deze eerste get together van alle medewerkers uit Engeland, Nederland, Duitsland en Parijs wordt o.a. de nieuwe bedrijfsstrategie gepresenteerd.


De vraag aan Reuring? Een onvergetelijke dag voor alle medewerkers van ParkNow met presentatie van de nieuwe strategie, teambuilding en een waanzinnig feest? Ja hoor, daar weten wij wel raad mee! 

We creëerden een stoer event-logo, lieten een vliegtuig charteren, bouwden de Zuiveringshal om tot plenaire én race locatie en kleurden het Volkshotel NEON! 

Dagvoorzitter Greg Shapiro zorgde dat de serieuze boodschap werd afgewisseld met humor en bracht zo alle nationaliteiten bij elkaar. En elkaar leren kennen kwam helemaal goed tijdens de F1 race met kartonnen wagens; al zwetend met je team de auto bouwen en er vervolgens mee racen én inparkeren! 

Na de intensieve dag is het tijd voor hamburgers en omkleden. Als je Engelse collega's hebt moet je uitpakken! Er werd tot in de late uurtjes gedanst in de gekste neon-outfits. En de day after was uitslapen er niet bij, twee personal trainers stonden klaar om te beginnen met een pittige bootcamp. Met frisse energie werd iedereen weer klaargestoomd voor de laatste breakout sessies.