Voor het tweede jaar op rij, dit jaar in de UK, organiseerden we de internationale Group Conference voor ParkNow. Op alle fronten een feestje!


Een feestje in het teken van samen. Het UK team en NL team werken steeds meer samen. Vanaf nu ook onder één huisstijl! Ook aandeelhouders Mercedes en BMW gaan vanaf nu samen door één deur. Een mooi moment om samen te komen, dit samen te vieren en samen de pers te verwittigen. 

In een vliegtuig gevuld met ParkNow'ers volgen we de zee over voor een tweedaagse conferentie. We scheurden naar Silverstone, de thuisbasis van de formule 1 in de UK, voor het startschot. Klaar voor de start, af! Zo begon het plenaire programma, volgde een tour en sloten we af met een pitstop challenge. 

Next stop: Woburn Forest. Eet, feest, slaap en door! Met als thema (car) Pool Party konden de slippers, Hawaï shirts, snorkels en flamingo's uit de kast. En het was nog lang gezellig...

Na een overnachting in houten hutjes begonnen de burpees tijdens de bootcamp. Geen beter remedie tegen een kleine kater dan wat zweten gevolgd door een English breakfast. Fit, fris en fruitig klaar voor een ochtend met teamsessies en een afsluitende lunch. 


Tot volgend jaar!