E-Fiber legt glasvezel aan door heel Nederland. Zij maken zich hard voor supersnel en betrouwbaar internet van het kloppende centrum tot de verste boerderij. En dat mag iedereen weten! 

Het werd tijd om deze glasvezeljongens in een nieuw jasje te hijsen en de centrale belofte; ‘Met glasvezel ben ik en blijf ik verbonden met mijn wereld’, vertalen in een nieuwe campagne. Zo ontstond ‘Jouw wereld, blijf verbonden’. Want internet verbindt. Het verbindt jou met het web. Maar belangrijker, het verbindt je met de wereld om je heen: je familie, de sportclub en je vrienden van vroeger. Met je huisarts op afstand, online college's en video vergaderingen op werk.

Dit nieuwe jasje heeft veel om het lijf. Van eigen font tot aangepaste huisstijl. Van nieuwe website tot een brand video. Van shoot voor consumenten tot corporate shoot. Van glasvezelwinkel tot de GIGA (glasvezel) GIDS. Van ATL tot BTL.

We voeren lokaal campagne van Deurne tot Oss. Van Zeist tot Zundert. We zijn aanwezig op events, organiseren informatieavonden en spreekuren. We openen een glasvezelwinkel en we werken met lokale helden die voor glasvezel strijden. Kortom, we zetten alles op alles om iedereen te overtuigen 'ja' te zeggen tegen glasvezel en over te stappen op een supersnel en betrouwbare verbinding, voor nu én in de toekomst!