Ook in 2020 geeft Brunel het jaar kickstart met een kick-off. Het perfecte moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Om medewerkers te bedanken en te motiveren. Om bonussen uit te reiken en de genodigden voor de Brunel skireis bekend te maken. Kortom, om het jaar goed af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden. 

Dit jaar stond in het teken van de 80s. Met als thema Brunel to the Future. Dit zorgde voor een kleurrijk tafereel met veel over de top verkleedde medewerkers. De 'huisband' Beethoven was natuurlijk van de partij en de DJ draaide plaatjes van Kaoma, Michael Jackson en Styx. Ook de DeLorean DMC-12 van Back to the Future mocht natuurlijk niet ontbreken.

Partyhaus Claus leende zich perfect voor het brede programma. Van een plenair gedeelte voor 325 man met dagvoorzitter Diana Matroos tot een bowlingbaan. Van een podium waar Brunel's directeur Nederland en de internationale CEO het woord kregen tot een après-ski bar. Van gelegenheid voor 300 medewerkers om vlakbij te blijven slapen tot genoeg ruimte om de DeLorean DMC-12 rond te paraderen. Van 3 eetgedeeltes met verschillende keukens tot een dansvloer waar 400 Brunellers de Lambada, de Moonwalk en de Robot vakkundig uitvoerden. 

Als zo'n kickstart niet zorgt voor een fantastisch 2020 weten wij het ook niet meer... Tot volgend jaar!