All I Want For Christmas

De 2.300 medewerkers van Bol.com zijn in december 2020 door de Covid-19 maatregelen al 10 maanden fysiek van elkaar gescheiden. Terwijl bol.com juist zo’n sterke bedrijfscultuur kent, mede door de geweldige events die ze jaarlijks organiseren. De Kerstborrel is doorgaans een grote hit, na een intensieve cadeautjes-tijd, waarin de bol.com’ers harder moeten werken dan ooit.

Aan ons de vraag om dit jaar een online Kerstborrel te organiseren die net zo leuk is (?!). De trots voor het merk bol.com en de onderlinge band tussen de mensen moet er vanaf spatten.

Het werd een hilarisch live studio programma in een decor van sneeuw en kerstcadeaus, waarin de meest bijzondere Kerst wensen werden vervuld. Daarbij gingen we live op reportage, het land in. Medewerkers misten elkaar enorm en het was hoog tijd om hen te herenigen. 


Mister Love himself, Robert ten Brink,  reed met de welbekende bus als grote verrassing langs de huisadressen van de medewerkers om bol.com’ers in deze hartverwarmende periode na lange tijd weer bij elkaar te brengen.

Natuurlijk deelde de studio host - Boom Chicago castlid Simon Feilder - ook toffe prijzen uit voor Kerst Bingo’s, Kerst Outfits en andere gekkigheid, terwijl hele families mee keken. En zo slaagde Reuring er toch in om de hoogste score in jaren te behalen voor deze anders dan anders Kerstborrel.