Voor vrouwen

De ongelijkheid tussen mannen en vrouwen is alleen maar toegenomen als gevolg van Covid-19, aangezien er een grote impact is geweest op de werkgelegenheid, lagere lonen en gezondheidseffecten die objectief gezien een grotere uitdaging waren voor vrouwen dan voor mannen sinds het begin van de pandemie. Vrouwen hebben de afgelopen 15 jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan de economische groei in NL, maar toch is slechts 37% van de ondernemers in NL vrouw.


Google wil vrouwen ondersteunen met hun economische potentieel en hen helpen digitale vaardigheden te verwerven om succesvol te zijn in dit uitdagende klimaat door middel van inspiratie, tools en training.


Het online evenement

Bloei is een online Groei met Google event boordevol inspiratie en praktische tips voor (aspirant) ondernemers bestaande uit inspirerende sprekers als Chantal Janzen, Anita Abaisa, Emilie Sobels en Mariëlle Smit, power workshops en een netwerkmogelijkheden om in contact te komen met andere deelnemers.


Dit evenement is het begin van (online) trainingen die zijn gericht op het ondersteunen van vrouwelijke ondernemers, samen met partners zoals Black Ladies Talk, EZN en Women INC.


&C

Samen met het platform &C, opgericht door Chantal Janzen, creëerden we een wervende campagne met video's van bekende ondernemende vrouwen, advertorials, nieuwsbrieven en social posts.