We vangen de aandacht van uw publiek. Toch schreeuwen we niet. 

We vertellen uw verhaal op een WOW manier. Het liefst 'live'. Via de krant, abri's, Instagram of mailing bereiken we nog veel meer fans. Of het nu gaat om het Nederlands publiek, uw medewerkers of zakelijke relaties, events en activaties staan in het hart van onze campagnes.

Hoe we te werk gaan?

Elk geslaagd project heeft een duidelijke 'purpose'. Het denkwerk begint en we ontwikkelen een strategie. In brainstorms -of onder de douche- ontstaat het grote idee. Dan volgt noeste arbeid. We ontwerpen, schrijven, researchen en checken tot aan de presentatie. Is er dan sprake van 'magic'? Het is de start van een bloeiende relatie.

27Names

Het Bureau voor Reuring is founding partner van 27Names. Een internationale groep van 20 gerenommeerde live-communicatiebureaus in 20 landen. Deze samenwerking stelt ons in staat events & campagnes uit te rollen in heel Europa. Zo kunnen we lokale deskundigheid garanderen in combinatie met sterke concept- en merkbewaking. Dankzij onze hechte band en frequente ontmoetingen is 27Names een rijke bron van kennis en inspiratie.