Het Bureau voor Reuring is verhuisd naar een droomplek. We hebben in het afgelopen half jaar hard gewerkt aan het realiseren van kantoorruimte, een eventlocatie én studio in de voormalige Asscher Diamantfabriek. Het prachtige pand uit 1907 staat in de Tolstraat, het hart van de Amsterdamse Pijp.

We hebben hier onze eigen eventruimte, De Slijperij, geschikt voor kleinschalige, maar impactvolle evenementen. Iets waar wij sterk in geloven. Deze plek is al permanent verhuurd aan een van onze klanten.

Studio Reuring

Een sterk verhaal moet goed verteld worden, we helpen je daar graag bij. Op een podium, in het straatbeeld of online. In de afgelopen jaren produceerden we al talloze video's, maar vanaf nu doen we dat vanuit onze in-house Studio Reuring. De studio is uitgerust met alle denkbare faciliteiten en daar kun jij ook gebruik van maken. Content voor je social media kanalen, films en animaties voor je event, podcasts, commercials, tutorials, webinars - live en interactief of juist on-demand. We hebben de kennis, de spullen en een ervaren team in huis. Zoals je van ons mag verwachten is het script krachtig en het resultaat prachtig.


Ons nieuwe adres is Tolstraat 199, 1074 VJ in Amsterdam. 
 
Kom je snel kijken?