Zon, palmbomen en sangria in januari zijn (uiteraard) stimulerend voor een creatieve boost. Maar wat ons naar het Spaanse Sevilla bracht was de 'get together' die we 3x per jaar hebben met onze 27Names collega's.

Dertig creatieve en gelijkgestemde ondernemers twee dagen bij elkaar. Vanuit Helsinki tot Moskou en van Parijs tot Dublin, uit heel Europa reizen we allemaal af naar 1 bestemming om ondergedompeld te worden in de business. We discussiëren over hot topics als pitching of de Europese cyber wetgeving, we verbazen ons over de cultuurverschillen, we lachen om de taalmisverstanden en we inspireren elkaar met eigen werk waar we trots op zijn. 

"Success is a group activity"
De trip naar Beon uit Spanje gaf ons weer nieuwe inzichten. Deze jongste partner van 27Names verblufte ons met een eigen tech-room vol gadgets, klaar om getest te worden. Hun vindingrijke manieren van presenteren gaf ons inspiratie om anders te denken - en van het vooroordeel dat ze in Spanje te laat komen en minder gedaan krijgen is het tegendeel bewezen. Jaime en Ander hebben een bijzonder mooie aftrap van het jaar verzorgd voor deze bijzondere club mensen.

Niet alleen het bureau wat de meeting organiseert is verantwoordelijk voor de inhoud. Binnen de groep van like-minded people draagt iedereen zijn steentje bij. Wat zich vooral herhaalt in ons hoofd is de keynote en oproep van John (Verve - Dublin) dat we vaker onze opgedane kennis en ervaringen los moeten laten om creatief en vernieuwend te kunnen zijn: Stop being an expert, start being a beginner! Best verfrissend.

Dat we drie keer per jaar bij elkaar komen brengt ons letterlijk en business wise bij elkaar. We werken o.a. nauw samen met de bureaus uit Noorwegen en Zweden voor Google en België en Frankrijk kunnen we op weg helpen met onze opgedane kennis voor de Digitale Werkplaats.

Na zon, palmbomen en sangria is het eind mei tijd voor knäckebröd, ABBA en Zweedse balletjes, op uitnodiging van Utsikt uit Stockholm.