Waar ga je heen wanneer de Finse 27Names partner een bijeenkomst mag organiseren? Juist! Lapland! Pakken en bakken met sneeuw, -15 en het Noorderlicht. Here we come! Samen met onze Europese collega bureaus stonden we paraat voor inspiratie, brainstormen, discussies en vooral om heel veel van elkaar te leren.

Dit keer stond in het thema van Human Resources. In het kader van het coachen van teams ontvingen we gastspreker Puna Luke van Leidenschaft, een bureau met veel ervaring bij het opbouwen van bedrijfsculturen met als uitgangspunt optimale teamprestaties. Als belangrijkste tip, lees het Employee Handboek van uitgeverij Nodstrum. Één pagina, één regel: 'Use good judgment in all situations'. Daar kunnen wij ons in vinden!

Tussen alle workshops door was er ook tijd voor veel gezelligheid. Van een huskytocht tot het Noorderlicht spotten (!). Door naar de sauna om daarna af te koelen in een wak... Ga er maar aanstaan. Gelukkig konden we weer opwarmen met heerlijke Finse lekkernijen en een Finse biertje. Lang leve Lapland!

Vol inspiratie en energie keren wij terug naar Nederland. Dit wordt een mooi jaar!