Op donderdag 25 juli 2019 tekenden Wouter Boits en Christine van Dalen de overeenkomst voor de verkoop van het 50% belang van Christine in The Oval Office aan Wouter.

Samen MOVE overgenomen

In 2016 namen Christine en Wouter samen het evenementenbureau MOVE uit Haarlem over. De twee bundelden hun krachten in het versterken en verder uitbouwen van MOVE tot een volwaardig Live + Communicatiebureau. Sinds het najaar van 2017 werd de operatie voortgezet onder de nieuwe naam The Oval Office.

Op één werkvloer

In de afgelopen drie jaar deelden het Bureau voor Reuring en The Oval Office de werkvloer en backoffice faciliteiten. De twee bureaus opereerden zelfstandig richting klanten. Onder de dagelijkse leiding van Bart van Wanrooij realiseerde The Oval Office inmiddels een sterke positie in de Nederlandse markt. Christine zegt; 'het gaat goed met The Oval Office en ik kan me inmiddels voorstellen dat het bureau ook zonder mijn betrokkenheid een florerende toekomst tegemoet gaat. Dat is een mooi moment om een stap terug te doen om me weer volledig te kunnen focussen op de verdere groei van het Bureau voor Reuring. Ik verkoop mijn aandeel in het bedrijf aan de partner waarmee ik een fantastische samenwerking heb gehad. Mooi toch?'

Vruchtbaar resultaat 27Names

Christine en Wouter werken al jaren samen binnen het Europese bureaunetwerk 27Names. Zij hebben elkaar daar leren kennen, vanuit de gedachte dat er in elk Europees land een vooraanstaand bureau bij het netwerk aangesloten moet zijn om projecten internationaal uit te kunnen rollen. De NL-BE klik was groot en resulteerde in een gezamenlijk ondernemersavontuur met de aankoop van MOVE. Wouter en Christine blijven nog steeds zakenpartners binnen 27Names.