Voor het tweede jaar op rij, dit jaar in de UK, organiseerden we de internationale Group Conference voor ParkNow. Op alle fronten een feestje!

Een feestje in het teken van samen. Het UK team en NL team werken steeds meer samen. Vanaf nu ook onder één huisstijl! Ook aandeelhouders Mercedes en BWM gaan vanaf nu samen door ééndeur. Een mooi moment om samen te komen, dit samen te vieren en samen aan de pers te vertellen.

In een vliegtuig gevuld met ParkNow'ers volgen we de zee over voor een tweedaagse conferentie. We scheurden naar Silverstone, de thuisbasis van de formule 1 in de UK, voor het startschot. Klaar voor de start, af! Zo begon het plenaire programma, volgde een tour en sloten we af met een pitstop challenge. 

Next stop: Woburn Forest. Eet, feest, slaap en door! Met als thema (car) Pool Party konden de slippers, Hawaï shirts, snorkels en flamingo's uit de kast. En het was nog lang gezellig...

Opgeladen na een overnachting in houten hutjes begon de bootcamp. Niets helpt je beter over een kleine kater heen dan wat zweten en een English breakfast. Klaar voor een ochtend met teamsessies en een afsluitende lunch. 


Tot volgend jaar!