Reuring maken is een aanleiding om in gesprek te komen. Denk aan een bijzondere wedstrijd, een spraakmakend onderzoek, een verkiezing of prachtig evenement. Het toverwoord is interactie. Iets waar publiek voor op de been komt.

top-letter
REURING!En dan de kunst van het vertellen. Wij houden van simpel en slim. In een radiocommercial, door een persstunt of een filmpje op YouTube. Als aanjager van de actie en voor de vermenigvuldiging van het bereik. Hoe scherper de keuzes, hoe krachtiger de boodschap.

top-letter

Reuring maken kan via vele kanalen. We benutten ze graag allemaal (tegelijk). Als vliegwiel van een campagne zetten we vaak events in. Juist in een online wereld maken we gebruik van de kracht van live communicatie en creëren we brand experiences die naklinken.

top-letter

Voor alle medewerkers, het hele Nederlandse publiek, ondernemers of juist dat ene dorp? We ontwikkelen een doordachte strategie, een aansprekende boodschap en uitingen met een beetje Reuring voor abri's, advertenties, commercials, DM's en online media.

top-letter

Impact maken doe je in het echt, live. We creëren een fysieke ontmoeting tussen merk en consument. We gaan daarvoor op pad; de straten in, festivalterreinen of stranden op. We maken het opvallend, gek, groot of juist klein en krachtig. Een merkbeleving die aanzet tot actie.

Google - De Digitale Werkplaats

X

Doel
Google heeft een maatschappelijke positie bereikt die verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Het internet en de oplossingen van Google bieden ondernemers de mogelijkheid een wereldwijde markt te bedienen. De kansen die de digitale economie te bieden heeft, zijn echter beperkt zolang ondernemers niet over de juiste online skills beschikken. In Nederland focust Google zich op de MKB'er en ZZP'er waar de groei op dat vlak achter blijft.

Media
Online campagne, DM’s, video’s tbv event, diverse evenementen in grote steden en digitaal platform met 90 video-tutorials.

Resultaat
In een 1 op 1 gesprek wordt de website van de onderneming bekeken en geeft een ‘Googler’ tips en adviezen om meer uit de online business te halen. Tijdens het event in Eindhoven ontvingen tientallen Googlers elk half uur een ondernemer. Zo werden in 4 dagen tijd de websites van 1.000 ondernemers geoptimaliseerd. Daarnaast zijn er aansprekende workshops en productdemo’s. De ondernemer zet hierna zijn middelen effectiever in en Google ziet haar omzet stijgen, waaruit de kosten van het evenement kunnen worden gefinancierd.

ING - Managementconferenties

X

Doel
Van een managementdag waar de ThinkForward strategie het thema is, tot een IT Management Conferentie waar de omnichannel benadering de hoofdboodschap is. Het doel is vaak om de gasten te informeren en ze te inspireren. Aan Reuring de taak om voor elke doelgroep, binnen of buiten ING, een passend concept te ontwikkelen.

Media
Evenement en video’s

Resultaat
Het Muziekgebouw aan ‘t IJ was het decor voor de ING Managementdag. Het inhoudelijke programma met het oog op de toekomst werd vormgegeven in talkshow-setting. De afwisseling in de setting en de interactie met het publiek zorgden voor een betrokken zaal. De afsluitende performance met vele high tech elementen kwam echt binnen bij de gasten en zorgde nog lang voor buzz. Met een enorme opkomst een geslaagde Managementdag voor ING. Voor de IT Managementconferentie van ING werden de Amsterdamse Kromhouthallen omgetoverd tot ‘Orange Valley’. Inhoudelijke keynote-speakers, inspirerende innovators en informele intermezzo’s brachten de internationale IT-managers een onvergetelijke conferentie.

DPA - Summer Session

X

Doel
Jaarlijks organiseert DPA een moment om alle medewerkers, van staf tot gedetacheerden tot zzp-ers, bij elkaar te brengen. Op deze dag willen ze graag iedereen bedanken en de doelgroep met elkaar verbinden. Aan Reuring de taak om de opkomst van het aantal genodigden te verhogen en er een onvergetelijk event van te maken.

Media
Evenement

Resultaat
Om de verbinding te versterken konden DPA-ers zichzelf opgeven voor een jam-sessie. Onder begeleiding van professionals werden een aantal nummers gerepeteerd en tijdens DPA Summer Session ten gehore gebracht. De opkomst was boven verwachting, de zon scheen en de collega’s gingen uit hun dak!

Twitter - #BirdsEye Sail Amsterdam

X

Doel
Twitter Benelux vroeg Reuring om tijdens SAIL Amsterdam '15 een exclusief event te organiseren voor hun top-klanten om zo de band te versterken en te zorgen dat zij Twitter, in al zijn facetten, in hun social strategy meer zouden omarmen.

Evenement, Twitter, Periscope
Evenement

Resultaat
Waarom varen als je ook kunt vliegen? Een exclusieve gastenlijst werd uitgenodigd op de helikopter hangar in de Amsterdamse haven. Na een inhoudelijke presentatie van Twitter en de SAIL organisatie, werden de gasten getrakteerd op een BirdsEye view over de tallships van SAIL Amsterdam in een Twitter-branded heli. In de hangar keken de gasten live mee via Periscope, de nieuwe livestream app van Twitter. De adrenaline van de helikoptervlucht en het integreren van Twitter en Periscope zorgden voor een onvergetelijke middag die de persoonlijke band tussen het Twitter-team en hun klanten een stevige boost heeft gegeven. Als extra bijkomstigheid voor Twitters brand-awareness zagen 50.000 bezoekers van SAIL Amsterdam de branded Twitter helikopter rondvliegen.

Kadaster - Vierdaagse Nijmegen

X

Doel
Het Kadaster beschikt over een schat aan informatie over het land. Notarissen en makelaars weten de weg naar het Kadaster wel te vinden. Maar ook consumenten en ondernemers kunnen veel baat hebben bij de informatie uit het Kadaster. Om het Nederlands publiek hier op te attenderen werd een activatie bedacht die het Kadaster zichtbaarheid gaf.

Media
(Landelijke) advertenties, branding en activaties tijdens de 4daagse, interne en social media, PR.

Resultaat
Informatie over het land is relevant als je een tocht maakt. De 4daagse van Nijmegen is de grootste tocht van Nederland, een perfecte plek om als merk zichtbaar te zijn. Door een activatie werd het Kadaster tot leven gebracht. Ludieke feitjes waarover het Kadaster beschikt werden tijdens de route zichtbaar gemaakt voor de 45.000 lopers en het publiek. Zo werd het passeren van gemeentegrenzen zichtbaar gemaakt, maar wist men ook dat het hoogste punt was bereikt. Naast zichtbaarheid heeft het partnership met de 4daagse het Kadaster veel sympathie opgeleverd.

ING - Awardnight

X

Doel
Vanwege hun uitzonderlijke prestaties verdienden de medewerkers van het ING Callcenter een spetterende avond. Aan Reuring de taak om zoveel mogelijk medewerkers te bereiken en er een onvergetelijke avond van te maken.

Media
Website, filmpjes, evenement

Resultaat
Toppers van Call! Een spetterende awardshow, waar collega’s elkaar voor konden nomineren en de genomineerden kans maken op Gouden Leeuw in diverse categorieën zoals; Klantbelang centraal, Rookie of the Year en Think Forward. Na de vrolijke awardshow waar René Froger als Topper van het eerste uur de Call-medewerkers toezong, barstte het feest los in de grote zaal met Jeroen van der Boom en DJ Gijs Staverman. Geheel in stijl konden collega’s zich in de ‘wasstraat’ ‘Over de Top’ laten opmaken of hun haren laten doen. Het event werd door de medewerkers en het MT zeer positief ervaren en de opkomst was succesvol!

Google - Big Tent Events

X

Doel
Google Big Tent Events worden wereldwijd georganiseerd om de impact van internet op de maatschappij vanuit meerdere invalspunten te belichten. In 2011 ging de eerste editie van Big Tent in Nederland over de online vrijheid van meningsuiting. Hillary Clinton, Uri Rosenthal en Eric Smith (VP Google) waren de keynote sprekers. Het moest echt een visitekaartje van Google worden, waar de belangrijkste stakeholders (bedrijfsleven, pers, overheid) bij aanwezig moeten zijn. In 2013 en 2014 vonden de tweede en derde editie van het Big Tent Event in Amsterdam plaats, respectievelijk over ‘de economische impact van internet’ en ‘startups als aanjager van de economie’.

Media
Event, internationale live stream, wereldwijde mediacoverage

Resultaat
Een event met internationale exposure. Met de komst van Hillary Clinton in 2011, ging het gastenaantal van 250 naar 400. Meer dan honderd journalisten, veiligheidsdiensten, internationale politieke belangen, samenwerking met Freedom Online Conference, gasten van Ministerie van Buitenlandse Zaken, de top van Google, partnership met Free Press Unlimited, etc. Een van de meest uitdagende projecten van Reuring. In 2013 en 2014 was het event iets kleinschaliger, maar met Mark Rutte (2013) en Vint Cerf (2014; oprichter internet) was de impact er niet minder om.

Funda - Fundament

X

Doel
Zet het partnership tussen de makelaar en Funda extra kracht bij. Het Bureau voor Reuring werd in 2015 gevraagd om de toon en stijl van het jaarlijkse event ‘Fundament’ te verfrissen en het evenement nog beter aan te laten sluiten bij de jonge cultuur van Funda.

Middelen
Evenement, online advertising, website, DM, PR

Resultaat
Het nieuwe TivoliVredenburg in Utrecht werd omgetoverd tot een huiselijke setting waar de makelaars zich thuis voelen. Onder het thema ‘De boost voor uw business’ werden workshops gegeven, spraakmakende keynotes gehouden en kregen de gasten advies op maat rond de keukentafel van Funda-experts. Een dag vol inspiratie om de aantrekkende markt om te zetten in nieuwe energie én business.

De Lage Landen – Leadership Group Meeting

X

Doel
De Lage Landen definieert in 2014 haar nieuwe (visuele) identiteit, waarden en belofte. Belangrijk in een dergelijk proces is de interne communicatie. Wie is DLL, waar staat DLL voor, wat is de belofte en wat is het verhaal achter DLL? See what counts! Tijdens de Leadership Group Meeting in Parijs moeten de managers van DLL uitgedaagd worden om op deze vragen antwoord te krijgen.

Media
Evenement

Resultaat
Tijdens de Leadership Group Meeting in Parijs raakten de managers van DLL vertrouwd met de basisprincipes van goede storytelling. Diverse verrassende en inhoudelijke activiteiten met het thema “Finding your voice”, zorgden voor unieke bijdragen aan het verhaal van een grote organisatie.

Eneco - activaties

X

Doel
Eneco gelooft in duurzame energie voor iedereen. Het ontwikkelen van windmolenparken, of het openen van een windlab speciaal voor kids, past bij die ambitie. De communicatiestrategie van Eneco is het wereldkundig maken van haar duurzame daden. De activaties voor Eneco moeten telkens weer een happening met mediawaarde zijn.

Media
Lespakketten voor scholen, evenementen, PR

Resultaat
Duurzaamheid is aandacht voor de wereld van morgen. De wereld van morgen is voor de jeugd van vandaag. Kids worden altijd actief betrokken en in combinatie met een ludiek event, een mooi plaatje voor de pers, realiseren we reportages en artikelen in (regionale) media. Voor Eneco\'s Strijd om Watt won het Bureau voor Reuring een Esprix.

Karl Lagerfeld - Launch of The Karl Daily

X

Doel
De invloedrijke en iconische mode-ontwerper Karl Lagerfeld lanceert the Karl Daily, een krant vol met het laaste modenieuws en de favoriete hotspots van Karl in Parijs. Samen met de partnerbureaus uit Duitsland (München, Berlijn), België (Antwerpen), Engeland (Londen) en Frankrijk (Parijs) werd Reuring namens 27Names ingezet om het merk in Amsterdam te activeren.

Media
Fieldmarketing, promotiestunt, pers

Resultaat
In de vijf Europese steden werd op dezelfde dag de Karl Daily door een modieuze promo-crew rondgebracht in boetiekhotels en op straat uitgedeeld. Van vergunningstrajecten tot aan persberichten werkten de diverse bureaus samen aan de lancerings van Karl’s krant. Met als resultaat in Amsterdam reuring in de 9straatjes.

Caiway - Glasvezelcampagne

X

Doel
Caiway is tussen partijen als KPN, Ziggo en UPC een kleine speler in de wereld van kabel, glasvezel en telecom. Maar het klantenaantal van Caiway groeit in recordtempo, voornamelijk dankzij de aanleg van glasvezel. Glasvezel is de nieuwste infrastructuur voor internet, telefonie en televisie. Caiway staat voor de uitdaging om 10-duizenden klanten voor glasvezel te werven, aan Reuring om hier steeds weer opnieuw een passende campagne voor te ontwikkelen en uitvoeren.

Media
RTV-commercials, outdoor, advertenties, website, DM, PR en evenementen.

Resultaat
Na een succesvolle ‘Ik ga voor Glas’ campagne hebben we bij Reuring inmiddels meerdere concepten ontwikkeld voor Caiway. Bij de nieuwste campagne; de Giga Glasvezelweken, ligt de focus op de giga speciale kortingsactie, die per gebied een paar weken geldig is. Hiervoor ontwikkelt het Bureau voor Reuring naast DM’s, outdoor advertising en print advertising ook visuals voor online en de activaties op de straat. En dat levert een stijging in de verkoop van glasvezelpakketten op!

Google – House on Wheels

X

Doel
Google is meer dan alleen een online zoekmachine. Of je nou met deeg aan je handen in de keuken staat, je aan het haasten bent om het vliegtuig te halen of op het punt staat om een avondje uit te gaan, Google kan je leven makkelijker maken! Hoe maak je de consument bekend met deze slimme toepassingen?

Media
Evenement, mediacoverage in Nederland en België, film.


Resultaat
Wij creëerden een Google House on Wheels. Een mobiele oplossing om de consumentenpers kennis te laten maken met de slimme Google toepassingen voor thuis en onderweg. Het decor? Een gestripte Airstream caravan uit 1963, Google-branded en voorzien van de laatste snufjes. Het mediabereik was groots, met uitgebreide vermeldingen in o.a. het AD, Spits!, de Telegraaf en diverse lokale kranten. Ook op tv bleef de caravan niet ongemerkt; in Shownieuws en het Belgische RTL TV1 journaal werd er een item aan gewijd. Met hetzelfde doel en concept maar voor een andere doelgroep (afgevaardigden van de Europese Commissie) organiseerden we, in co-productie met BrandFuel (UK) en The Oval Office (BE), ook het Google House in Brussel.

CIF - Supersnelle Glasvezelweken

X

Doel
CIF, een investeringsfonds van Rabo Bouwfonds, legt in diverse gemeenten van Nederland glasvezelnetwerken aan. Het glasvezel is de nieuwe infrastructuur voor supersnel internet, haarscherpe televisie en telefonie. Het doel van CIF is om 98% van de aanwezige woningen in een gemeente aan te sluiten op het nieuwe glasvezelnet. Een bewoner moet thuis zijn voor de aansluiting in huis. Aan deze aansluiting gaat een uitgebreid communicatietraject vooraf.

Media
PR, website, diverse DM, lokale evenementen, advertenties, scholenpakket, etc.

Resultaat
Om tot een afspraak voor een aansluiting te komen moeten bewoners geïnformeerd worden en overtuigd raken. En er is ook nog een inspanning vereist; het maken van een afspraak en thuis zijn voor de aansluiting. Het is belangrijk dat we iedereen in een gemeente bereiken en daartoe zetten we alle mogelijke middelen in. Naast de post aan huis, de website en artikelen in de krant, bezoeken we sportclubs, is er een lespakket voor op scholen en organiseren we uiteenlopende lokale evenementen.

Twitter - #TWNL Event

X

Doel
In 2013 opende Twitter een kantoor in Nederland. Om Nederlandse merk- marketing- en mediaprofessionals kennis te laten maken met Twitter werd in april 2014 het #TWNL Event georganiseerd. Dé kick-off van Twitter in Nederland en hét moment voor de 300 genodigden om te ontdekken wat je als merk via Twitter kunt bereiken.

Media
Evenement, e-mailings, website, event, live Twitter Feed

Resultaat
Het #TWNL Event vond plaats in de robuuste middenfabriek van Sugar City. Naast het netwerken en de kennismaking met het Nederlandse Twitterteam werden de 300 gasten ondergedompeld in de Twitter beleving. Een gepersonaliseerd Tweetshirt, Twitter ‘nailart’ en je #FirstTweet op een tegeltje. Er werd volop getwitterd; het event was die avond Trending Topic op Twitter.

Klanten met reuring

 
 

Het Bureau voor Reuring is mede-oprichter en eigenaar van 27Names,
het eerste Europese live communicatiebureau.

meer

27 Names

X
27 Names 
27Names is een internationale groep van 17 gerenommeerde live-communicatiebureaus verspreid over heel Europa. 27Names, en daarmee ook Bureau voor Reuring is in staat om pan-Europese campagnes en evenementen te realiseren waarbij lokale deskundigheid gecombineerd wordt met sterke strategische en operationele kwaliteiten. De unieke samenwerking tussen toonaangevende bureaus uit Scandinavië, Rusland, midden en Zuid-Europa maakt 27Names de partij voor grensoverschrijdende events of campagnes. Zowel geografisch als cultureel!

De voordelen van samenwerken met 27Names:

 • Europese expertise op lokaal en cultureel niveau
 • Pan-Europese creativiteit
 • Deskundigheid in een scala van Europese markten
 • Kansen op andere Europese markten
Interesse in de mogelijkheden die 27Names biedt? Neem contact op met Christine van Dalen: christinevandalen@bureauvoorreuring.nl
Reuring Reporter
sinds 2007
 
Wie investeert in een actie met nieuwswaarde,
wordt beloond met aandacht in de media.
 • Eneco
  Landelijke pers

  In tv-programma’s, de krant, op scholen, events en online strijden kids uit Rotterdam tegen kids uit Amsterdam voor een duurzame wereld. Activatie pur sang voor Eneco.

   
 • Google
  Google House

  Het Google House on wheels, een caravan met slimme Google toepassingen, bleef in de pers niet onopgemerkt. Het mediabereik was groots.

   
 • Doodle4Google
  Jeugdjournaal

  De tekenwedstrijd die Google organiseerde voor basisscholen was interessant voor het Jeugdjournaal. Yes! Dat lukt niet vaak.

   
 • Bureau voor Reuring
  Vakbladen

  De aandacht die we genereren voor onze klanten, blijft bij de vakpers niet onopgemerkt. Zo zien we onszelf ook nog wel eens terug in de media.

   
 • Caiway
  Regionaal

  Reuring op het plein door Caiway. Lokale personalities worden gecast voor de glasvezelcampagne, wat de aandacht trekt van diverse lokale media.

   
X

Christine van Dalen

Oprichter, eigenaar en directeur

Ken je dat? Dat je hart een sprongetje maakt? Je bent geraakt. Verrast, ontroerd, verwonderd of geamuseerd. Door een mooi plaatje, een unieke ontmoeting, een indrukwekkende video of een bijzonder moment. Ik noem dat Reuring. Wij Reuringmakers streven altijd naar dat sprongetje. We besteden er aandacht aan van de fase van het idee tot in de fase van de uitvoer van elk project. En dat zie je, dat voel je. christinevandalen@bureauvoorreuring.nl

X

Ederik Tiessen

Senior Projectmanager

Per project of klant de juiste mensen bij elkaar zetten als een puzzel die op zijn plek valt. Dat geeft een kick. Daar kan ik het verschil maken. Voor een grote productie of een intieme bijeenkomst. Vanaf de tekentafel tot realisatie, Reuring maken gebeurt op elk niveau. ederiktiessen@bureauvoorreuring.nl

X

Hotty Nijdam

Office manager

Reuring maken is mijn tweede natuur. En dat merk je al als ik je telefoontje naar ons kantoor beantwoord. Probeer het! Als vaste basis op kantoor zorg ik ervoor dat het interne reilen en zeilen een vanzelfsprekendheid is. Zo draag ik bij aan het Reuring maken. Ik zit er elke dag midden in, het geeft me vleugels. hottynijdam@bureauvoorreuring.nl

X

Sonja Garenfeld

Projectmanager

Gaaf met een zachte G! Als Brabantse Reuringmaker kleur ik liefst niet binnen de lijntjes, maar nét erbuiten. Al onze projecten zijn resultaatgericht en ik geniet om daar mijn bijdrage aan te kunnen leveren. Groot of klein event, alleen of in een team, Reuring maken is gaaf! sonjagarenfeld@bureauvoorreuring.nl

X

Chantal Peeters

Project manager

Jarenlang liep ik rond bij grote reclamebureaus en toen vond ik Reuring. Ik kan de ervaring van toen toepassen in deze slagvaardige, creatieve omgeving. Van briefing tot begroting, van DM of website tot voice-over. En dan kom ik de doelgroep vaak ook nog ‘in het echt’ tegen, op events. Zo hoort het. chantalpeeters@bureauvoorreuring.nl

X

Lot Aler

Projectmanager

Vanuit een klein idee een totaalconcept neer te zetten, met net dat stapje naar links of rechts, waardoor het eruit springt, dat is waar ik heel enthousiast van word. Een boodschap creëert attentie, maar een ervaring blijft echt hangen. Doe mij zoveel mogelijk reuring, word ik blij van! lotaler@bureauvoorreuring.nl

X

Ellen de Jong

Projectmanager

Een event produceren? Check! Een DM ontwikkelen en verzenden? Check! Of het om een grote of kleine klus gaat, alleen of in een team, mij krijg je niet gauw gek. Ik word graag in het diepe gegooid en ontwikkel mezelf elke dag weer. I like! ellendejong@bureauvoorreuring.nl

X

Babette van Camp

Project medewerker

Mouwen opstropen en gaan. Ik ben een echte regelaar en stop veel energie in het vinden van de juiste locatie, artiest, give-away of partij om mee samen te werken. Om vervolgens samen met het team Reuring te maken die de verwachting van de klant overtreft. babettevancamp@bureauvoorreuring.nl

X

Floor Jansen

Projectmanager

Over afwisselend gesproken. We zijn vaak het verlengstuk van onze klant. Dus pakken we van alles op wat daar van het bureau af valt. Soms is dat een intern motivatie moment, soms een internationale high tech conference. Ondanks alle ervaring, hier leer ik dagelijks iets nieuws. floorjansen@bureauvoorreuring.nl

X

Annemieke Schuffelen

Junior projectmanager

Als junior projectmanager kan ik de Reuringmakers op allerlei vlakken ondersteunen. Maar ik cross ook gerust met de Reuringfiat door de Benelux voor de uitvoer van een event. Ik leer elke dag weer en pak alles aan; online, offline en voor verschillende klanten. annemiekeschuffelen@bureauvoorreuring.nl

X

Jacqueline Rogers

Copy

Ik weet alles over glasvezel, tekenwedstrijden, online business en fiscaliteiten. Als tekstschrijver verdiep ik me steeds in een andere materie. Voor kids, de pers of zakelijke klanten zoek ik steeds de juiste toon.

X

Femke Grin

Junior projectmanager

BvR groeit! En in deze drukke tijden ben ik er als kersverse Reuringmaker om de projectmanagers te ondersteunen waar nodig. Na een inspirerende Azië rondreis ga ik hier bij elk project voor nét dat beetje extra. Reuring maken is voor mij net als reizen; ‘Collect moments, not things’. femkegrin@bureauvoorreuring.nl

X

Patricia Tober

Administratie

Ik ben er voor de cijfers. En daar ligt ook mijn kracht. Laat de rest maar Reuring maken, dan zorg ik ervoor dat alles in de boeken komt en de rekeningen op tijd betaald worden. Ieder zo zijn passie, toch? patriciatober@bureauvoorreuring.nl

X

David van Hoorn

Art Director - Grafisch Vormgever

Creatief en vernieuwend. Daardoor til ik concepten, campagnes en events altijd naar een hoger plan. Als Reuringmaker combineer ik verfrissende ideeën met design dat staat als een huis. Ik zoek altijd naar dat ene stukje extra en neem geen genoegen met minder. davidvanhoorn@bureauvoorreuring.nl

X

Dorien van Uden

Senior projectmanager

Reuring op de snelweg? That’s me! Als kilometervreter reis ik heel wat af, van kantoor in Bussum naar klanten, locaties en leveranciers in Nederland en België. Ik zet m’n tanden het liefst in een complex project, hoe meer uitdagingen hoe beter. Ik fix het! Dat noem ik Reuring maken. dorienvanuden@bureauvoorreuring.nl

X

Lotte Barends

Content & Creatie | Sr. Projectmanager

It’s all in the details. Een concept, campagne of event is pas geslaagd als alles klopt. Voor mij is dat Reuring maken, nét even anders dan anders, en dan doorgevoerd in alle facetten. Samen met Christine bijt ik me graag vast in het ontwikkelen van een concept, maar net zo enthousiast word ik van het produceren van een event of het begeleiden van een campagne. lottebarends@bureauvoorreuring.nl

X

Jessica van Diemen

Projectmanager

Ik ben van het no-nonsense soort, een echte aanpakker. Vol overgave en enthousiasme organiseer ik uiteenlopende evenementen. Mijn trademark? Ik heb een brede ervaring, ben altijd positief en draai nergens mijn hand voor om. jessicavandiemen@bureauvoorreuring.nl

X

Bureau voor Reuring

Oprichter, eigenaar en directeur

Bureau voor Reuring is lid van IDEA, de Independent Dutch Event Association. Deze branchevereniging maakt zich sterk voor de positionering van het evenementenvak, behartigt belangen en bevordert onderlinge kennisuitwisseling en inspiratie. Bij de vereniging zijn de Nederlandse evenementenbureaus van betekenis aangesloten. Door de toetredingsaudit garandeert het IDEA lidmaatschap opdrachtgevers een bepaalde mate van kwaliteit en financiële gezondheid van het bureau.

OOK REURINGMAKER WORDEN?

Open sollicitatie

X

Momenteel hebben we geen vacatures. Spontaan solliciteren mag natuurlijk altijd!

Stuur je CV en jouw motivatie om Reuringmaker te worden naar info@bureauvoorreuring.nl

Content producer / Copywriter

X

Het Bureau voor Reuring is op zoek naar een creatieve content producer / copywriter. Iemand die 2-3 jaar ervaring heeft met het schrijven van fijne teksten, pakkende koppen en het creëren van content, bij voorkeur voor klanten aan bureauzijde.


Geen dag is bij ons hetzelfde en ook onze projecten niet. Je bent creatief betrokken bij de ontwikkeling van campagnes en concepten, schrijft teksten voor advertenties, outdoor, videoscripts en je bedenkt verrassende social media uitingen.


Het gaat om een fulltime functie in een creatieve, informele omgeving.


Functiecriteria:


 • Afgeronde HBO opleiding op het gebied van communicatie/marketing/journalistiek

 • 2-3 jaar werkervaring op het gebied van content produceren (copy, social, blogs, scripts, DM, etc.) bij voorkeur aan bureauzijde

 • Creatieve tekstschrijver

 • Uitstekende kennis van Nederlands (moedertaal) en Engels in woord en geschrift

 • Ervaring of affiniteit met het schrijven voor social media platforms

 • Fijne, down to earth collega met hands on mentaliteit en humor


Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring


Lijkt dit je wel wat? Stuur je sollicitatie naar
christinevandalen@bureauvoorreuring.nlOver het bureau


Het Bureau voor Reuring zorgt ‘dat er iets gebeurt’. We werken voor sterke merken die ‘iets willen doen’. Reuring maken! Activeren, de krant halen, talk of the town zijn. Klanten zijn onder andere Google, Funda, AkzoNobel, Eneco, Caiway, Regus, ING en Twitter.


Bij het Bureau voor Reuring zijn events en campagnes onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er worden events ontwikkeld die aangejaagd worden door campagnes. Anderzijds worden er campagnes gerealiseerd, waarbij events en activaties worden ingezet om bijvoorbeeld extra PR te genereren. Onze opdrachtgevers zijn veelal verantwoordelijk voor Marketing, PR of Interne communicatie.


Het vaste Reuring-team (15 p.) vormt een creatieve en informele projectorganisatie en stelt voor elke opdracht het juiste team van interne en externe specialisten samen.

X


Bureau voor Reuring


Bureau voor Reuring is lid van IDEA, de Independent Dutch Event Association. Deze branchevereniging maakt zich sterk voor de positionering van het evenementenvak, behartigt belangen en bevordert onderlinge kennisuitwisseling en inspiratie. Bij de vereniging zijn de Nederlandse evenementenbureaus van betekenis aangesloten. Door de toetredingsaudit garandeert het IDEA lidmaatschap opdrachtgevers een bepaalde mate van kwaliteit en financiële gezondheid van het bureau.